Cegléd - DVTK online a fotelból (utózönge)

2010.11.13. 10:32 dvtkblogger

A 10. forduló...nem, nem néztem el. Körülbelül ez volt az utolsó olyan forduló, amikor még azt a csapatot láthattam, amelyiket az elmúlt 5 év legmotiváltabb együtteseként tartottam számon. Tartottam. De miért a múltidő?

Gondolom sokaknak feltűnt, de az utóbbi időben valahogy hiányzik a tűz  a játékosaink szeméből. Ugyan nem láttam a meccset élőben, de állítólag a Cegléd elleni győztes meccs sem kivétel ez alól. Szomorú. És hogy a miértre is válaszoljak, egészen rövid leszek:

Ezek a srácok fordulók óta tudják vagy sejtik, hogy télen már kevesen fognak közülük kifutni a kezdő sípszóra (kezdőként legalábbis biztosan nem). Pedig ők itt voltak pénztelenségben, kilátástalanságban, miattuk tudtunk egyáltalán elrajtolni a bajnokságban. Ez a hála érte? A helyemre akarnak igazolni? A lelátóról olykor bírálat hallatszik? Így nincs pacsi, ti bíráló szurkolók!

Szerintem ez a lélektana a csapat szerényebb teljesítményének és a szurkoló-játékos közötti rossz viszonynak. Megsértődtek. De hol itt a profizmus?

Legfeljebb az NB1-ben!

A bejegyzés trackback címe:

https://dvtkblog.blog.hu/api/trackback/id/tr52445876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stickfa 2010.11.18. 15:08:06

A profi játékosnak az a dolga ,hogy minden dologtól függetlenítve magát ,harcoljon a klubjáért mert innen kapja a fizetését!
De ,valójában megkapják???

CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A DIÓSGYŐR!!!
süti beállítások módosítása