Van-e élet a DVTK-Mezőkövesd után?

2010.11.09. 09:36 dvtkblogger

Szerintem van. A szombati vereség után sokan temetik a csapatot, az edzőt...azonban azt elfelejtik, hogy honnan is indultunk. Némi emlékeztető azoknak, akik hamar felejtenek: volt  egy nagy rivális, amelyikről tudtuk, hogy erősebb, hiszen  nyugodt, átgondolt koncepció  alapján igazolt. Ezzel szemben a mi csapatunknak megint kijutott a "jóból"...

A Nyíregyháza elleni győztes meccs után - valljuk be őszintén - elhittük mindannyian, hogy előléptünk toronymagas esélyessé. De jött rögtön a hatalmas pofon (Makó-DVTK 2-0) amitől padlót fogtunk ugyan, de betudtuk egy botlásnak, ami nem nagy ügy, mert a Nyíregy sem fog mindig minden meccset behúzni. Utólag könnyű belátni, hogy ekkor is tévedtünk. Az ősi rivális hozza a kötelezőt.

A Mezőkövesd elleni vereség pedig két okból is fájó, hiszen volt játékosaink (Vámosi, Sivák és a meccs csattanójaként Szabó) vették el tőlünk a reményt, valamint a 10. fordulóig oly motivált és szeretett csapatunk szörnyű 1. félidőt produkált. Alulmotiváltság...talán ez volt a legnagyobb bűn. Diósgyőrben ez veri ki leginkább a biztosítékot.

Mibe lehet még kapaszkodni? 

  • 2x3=6 (ha nem is szép, de motivált játékkal)
  • nyíregyházi botlás

Mi történik akkor, ha ez összejön?

  • A hitehagyott szurkoló újra bizakodni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://dvtkblog.blog.hu/api/trackback/id/tr142435450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása